Personvernerklæring

JMT Nordic AS er opptatt av å verne personopplysninger, og vi legger derfor stor vekt på å beskytte ditt personvern. Disse retningslinjene for personvern forklarer og klargjør hvordan vi behandler besøkendes og kunders personopplysninger i henhold til personvernforordningen, (EU) 2016/679 på engelsk forkortet GDPR.

Disse retningslinjene vil gjelde i situasjoner der JMT Nordic AS (heretter «JMT Nordic AS, «vi», «oss», og «vår») behandler personopplysninger som er hentet inn fra nettstedet. Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i at dine personopplysninger behandler i henhold til disse retningslinjene.

 

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er enhver informasjon relatert til en identifisert eller identifiserbar fysisk person; en identifiserbar, fysisk person er en person som kan identifiseres, direkte eller indirekte, særlig ved referanse til en identifikator slik som navn, personnummer, stedsinformasjon, en elektronisk identifikator eller en eller flere faktorer som er spesifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til den fysiske personen.

 

Kategorier av personopplysninger som vi henter inn

De personopplysningene du oppgir er opplysninger som du aktivt gir oss ved å fylle ut forskjellige typer skjemaer.

Ved bruk av skjema «Kontakt oss» på www.jmtnordic.no, må du oppgi din kontaktinformasjon. Opplysningene lagres i nettsidens database som administreres av JMT Nordic AS sine webredaktører, og vil ikke bli videreformidlet til andre utenfor JMT Nordic AS.
Det rettslige grunnlaget for denne behandlingen er personopplysningsloven § 8 a (GDPR Artikkel 6 bokstav b).

Formål med behandling av personopplysninger

Informasjonen vi innhenter fra deg kan brukes til følgende formål:

  • Forbedre og optimalisere nettstedet vårt 

    Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre nettstedets tilbud basert på din informasjon og dine synspunkter.

  • Forbedre kundeservicen vår

    Informasjonen du oppgir hjelper oss med å gi deg en mer effektiv kundeservice og kundestøtte.

  • Forbedre kommunikasjonen

    E-postadressen du oppgir, kan brukes til å sende deg svar på forespørselen din. Navn og telefonnummer kan på samme måte brukes som e-post – for å få kontakt med deg i ettertid av din henvendelse til JMT Nordic AS.  

Mottakere av personopplysningene

Vi verken selger, trader eller på annen måte overfører personopplysningene dine til tredjeparter uten samtykke fra deg. Vi kan videreformidle personopplysningene dine der vi anser at dette er nødvendig for å overholde lovbestemte krav, følge nettstedets retningslinjer eller beskytte våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

Dersom personopplysningene dine vil bli videreformidlet til noen andre mottakere enn angitt i disse retningslinjene for personvern, vil vi gi deg informasjon om videreformidlingen på tidspunktet for innhentingen av personopplysningene og sørge for å få ditt samtykke. 

 

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller en tjenesteleverandør sender til harddisken på datamaskinen din gjennom nettleseren (hvis du tillater det) og som gjør at nettstedet gjenkjenner nettleseren din og kan innhente og huske bestemt informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler til å utføre viktige funksjoner og forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår, samt kompilere statistikk for trafikk og kommunikasjon på nettsiden

Du kan velge å slå av informasjonskapsler i nettleseren og/eller slette lagrede informasjonskapsler i nettleseren din. Vær oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler kan påvirke nettstedets funksjonalitet.

 

Retningslinjer for oppbevaring

Vi oppbevarer personopplysningene dine kun så lenge dette er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser, samt i henhold til lovbestemt oppbevaringstid. Når det ikke lenger foreligger et formål eller en juridisk forpliktelse til å oppbevare personopplysningene, slettes eller anonymiseres disse.

 

Endringer i disse retningslinjene for personvern

JMT Nordic AS forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre disse retningslinjene til enhver tid. Vi oppfordrer deg til å besøke nettstedet regelmessig for å oppdatere til nyeste versjon.
Sist oppdatert: 24.07.2019

 

Kontakt

Dersom du har spørsmål angående disse retningslinjene for personvern eller vår behandling av personopplysninger, eller ønsker å kontakte oss angående dine personopplysninger, ber vi deg ta kontakt på personvern@jmtnordic.no