Sommerfest 2016!

_04A3068

Vi fikk besøk av en fin gjeng med kunder/samarbeidspartnere den andre helgen i august, og lørdagen var det duket for en hel dag med masse morro for våre gjester og ansatte! Dagen startet i lokalene våre på morgenen hvor jentene i sosialkomitéen hadde pyntet og dekket bort med nystekte vafler syltetøy, brunost og masse annet godt. Gjester og ansatte samlet seg for frokost, omvisning i lokalene og Thomas S. sin presentasjon om Norge, Bergen og JMT Nordic AS.

_04A2896-Edit-1

Videre gikk turen ut i de vakre fjordene våre med MS Atløy. Det var kaldt og vått, men stemningen var god!
Det ble servert koldtbord med sjømat, fisken beit og ølen var kald – hva mer kan man be om?

_04A2920-Edit-1

Da båten var kommet til kai igjen bar det videre mot Fløien. Etter en liten omvisning var det klart med duk og dekket bord på Fløien Folkerestaurant. Her ble det servert en 3-retters middag med lokal mat, rosastekt kalv og noe søtt til kaffen. Maten var nydelig og kjøttet smeltet på tungen!

_04A3152-Edit-1

Da alle var mette og fornøyde gikk kursen videre mot Jacob Aall. Her fortsatte kvelden ut i de sene nattetimer med topp stemning og gode historier. Vi takker gjestene våre for en kjekk helg, og håper de kommer tilbake til vakre Bergen ved en senere anledning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *