JMT-teambuilding!

Fredag 01. juli var datoen, grill buffet var på menyen, mange kule folk var invitert og stemningen var på topp!

_04A2648-1

_04A2659-1

Vi koste oss med god mat og drikke, før én taxi fraktet 6 personer til Bryggen mens en annen taxi fraktet de resterende 14 personene til Skuteviken. Vi skulle alle klare å rømme fra ulike rom før tiden var ute… Lag 1 skulle finne skatten på Hanseaticus før en forbannelse forvandlet alle til gull. Lag 2 skulle hjelpe et hjerteløst gjenferd på Crimsom Hotel for å unngå å bli drept. Lag 3 skulle stanse en tikkende bombe før den eksploderte i garderoben til La Diva Supernova.

_04A2668-1

…og her er resultatene fra konkurransen:

Gruppen på Bryggen kom seg ut etter bare 39 minutter!
Gruppen på La Diva Supernova kom seg ut etter 58 minutter.
Gruppen i Crimson Hotel kom langt, men klarte til syvende og sist ikke å komme seg ut….

_04A2674-1

Vi hadde et lite stopp innom Una Mikrobryggeri på Bryggen før vi endte opp på Inside. Her ble vi servert husets mest populære burger og god drikke til. Vi hadde Quiz, hvor vi ble kjent med Quizmaster Tom, som tok oss gjennom noen runder med spennende og utfordrende spørsmål.

_04A2688-1

Til slutt ble vinnerne gjennom hele dagen kåret. Laget som var innelåst på Bryggen stakk av med seieren på teambuilding-konkurransen. Team Blackholed vant Quizen på Inside gjennom formidabel innsats, og både 1. plassene, 2. plassene og 3. plassene ble premiert!

_04A2734-1

_04A2728-1

Kvelden fortsatte med skåling, god stemning og fotball på storskjerm! Tusen takk alle sammen, for en kjempefin fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *